Psihoterapie

Psihoterapia este, dincolo de tehnici, un spațiu și timp al tău în care ești ascultat, văzut și încurajat. 

Un spațiu în care îți poți deschide inima și mintea, având încredere că tot ceea ce se întâmplă, tot ceea ce spui și îți spui va rămâne acolo. 

Un proces de psihoterapie este unul în care te deschizi, te povestești și te recompui, susținut moment de moment de un om, terapeutul, ce este acolo cu tine, în suferința ta. Cu el, o împărtășești atât cât să o poți privi, să te poți privi în ea și să vindeci acele părți din tine care dor. 

A începe un proces de psihoterapie este un act de curaj.

El nu durează ani, ci cât ai tu nevoie. Iar din el ieși un om schimbat. Mai încrezător, mai împăcat, mai aproape de binele tău. 

După cum am spus, este un act de curaj. Nu ești slab pentru că simți nevoia să apelezi la un profesionist, o persoană care și-a dedicat o parte a vieții studiului și experienței alături de oameni. 

Așa cum un om drag mi-a spus cândva, într-o barcă, terapeutul este cârmaciul, însă tu ești cel ce îi spui ce se află la orizont, prin ce ape ai trecut și de ce ai avea nevoie în acel moment. Tu ești cel ce te cunoaște cel mai bine. Terapeutul e acolo pentru a te susține, a fi prezent și a te ajuta să navighezi momentele din viață în care nu vezi încă malul. 

Pentru cine este psihoterapia?

Răspunsul meu ar fi orice om, în acele puncte din viață în care se simte greu, sau gol. Psihoterapia este în fapt terapia psihicului, a sufletului, aducerea laolaltă a bucăților din noi.

Poate fi calea de vindecare pentru…

  • Oricine se simte singur și nu mai vede puterea în sine pentru a merge mai departe. 
  • Oricine se simte rupt și pare că nu mai poate continua. 
  • Oricine suferă și e singur în suferința lui. 
  • Oricine are nevoie să creadă în sine, să își spună povestea și să privească curajul de a fi, ca pe o parte a sa. 

 

Și, da, pentru tine, cel ce ai ajuns aici pentru că ceva dinăuntrul tău se vrea auzit și vindecat, vrea o viață mai bună, mai ușoară, mai departe de durere.

Investiția?

Pentru că da, este o investiție în viitor și în starea ta de bine, nu un cost. 

Standard, o ședință de psihoterapie cu mine este 199 lei.

Pentru a facilita accesul cât mai multor oameni, am creat pachete de ședințe ce implică o reducere a costului per ședință, precum și opțiuni de susținere a jumătate din preț pentru cazul în care diverse lucruri nu permit în acest moment achitarea prețului întreg.

Soluțiile există, tot ceea ce trebuie să facem este să le cerem și să fim deschiși lor. Eu sunt deschisă și pregătită profesional și uman spre a-ți fi alături. Te îndemn să ai și tu deschiderea de a-ți oferi ție o susținere pentru un viitor mai luminos și să ai curajul să pornești spre el.

Programează-ți prima ședință folosind butonul de mai jos!

psiholog Maria Cristina Călin, practician acreditat Art-terapie, Consiliere psihologică-evaluarea și consilierea experiențială a copilului, adultului, cuplului și familiei

Recomandă unui prieten!