Servicii
"Pe masură ce începi să-ți urmezi calea, aceasta apare."
Jalal ad-Din Muhammad Rumi
Consilierea psihologică este dedicată acelor momente din viața ta în care simți nevoia de susținere din partea cuiva în rezolvarea unei situații.
Mai puțin profundă decât psihoterapia și cu o durată mai scurtă, ea adresează punctual o situație de viață, fie ea un conflict între parteneri, la locul de muncă, ori cu familia, îmbunătățirea stării de bine, dezvoltarea unor abilități asemenea celor de comunicare, relaționare ori gestionare a emoțiilor.
Psihoterapia este, dincolo de tehnici, un spațiu și timp al tău în care ești ascultat, văzut și încurajat.
Un spațiu în care îți poți deschide inima și mintea, având încredere că tot ceea ce se întâmplă, tot ceea ce spui și îți spui va rămâne acolo.
Un proces de psihoterapie este unul în care te deschizi, te povestești și te recompui, susținut moment de moment de un om, terapeutul, ce este acolo cu tine, în suferința ta. Cu el, o împărtășești atât cât să o poți privi, să te poți privi în ea și să vindeci acele părți din tine care dor.
Și multe altele...
Terapia prin artă îți oferă spațiul în care-ți poți lăsa mintea și sufletul să vorbească liber, să se exprime și să-ți deschidă calea către tine.
Ea urmează și respectă cursul natural al creșterii și ritmului tău. Îți permite să fii tu, fără judecată, într-un spațiu sigur, confidențial, de contact al tău cu tine.
Mindfulness, o ramură a meditației, este capacitatea de a observa și de a fi cu experiența fără a fi copleșit de aceasta.
Este o practică de ajutor pentru tine, mai ales dacă te afli în una sau mai multe din provocările moderne ce includ stress, mult timp petrecut în gânduri ori stări emoționale negative, lipsa odihnei și somnul de proastă calitate.
În orientarea profesională sunt aduse laolaltă cele 3 puncte. Omul, momentul din viață în care se află și ce punct de destinație are potențialul de a-i trezi întreaga energie a vieții.
Ea se axează pe o abordare completă a omului, luând în calcul darurile sale native.
Evaluarea psihologică este o metodă validată științific de a ne descoperi propria natură. De a vedea ce arii de compatibilitate avem în sfera relațională sau profesională, să vedem care ne sunt punctele forte sau vulnerabilitățile și de a ne înțelege mai bine pe noi înșine și reacțiile pe care le avem în raport cu cei din jur.