Evaluare Psihologică

Cum te ajută?

A afla unde te afli, real și lipsit de subiectivitate, este primul mare pas. Dacă acest punct este presupus (cred că) sau indus de alții (spun despre tine că) este posibil ca alegerile tale de zi cu zi să îți stea împotriva creșterii sau a stării de bine. 

Autocunoașterea este singura care te ajută să faci alegeri benefice, să îți valorizezi întreg potențialul nativ, să te înțelegi și să îi înțelegi pe ceilalți, iar asta te scapă de multe situații “de criză” pe de o parte, iar pe de altă parte îți susține bucuria și împlinirea personală.

Evaluarea psihologică este o metodă validată științific de a ne descoperi propria natură. De a vedea ce arii de compatibilitate avem în sfera relațională sau profesională, să vedem care ne sunt punctele forte sau vulnerabilitățile și de a ne înțelege mai bine pe noi înșine și reacțiile pe care le avem în raport cu cei din jur.

Evaluarea este punctul tău de plecare, oglinda în care te poți regăsi și afla despre tine. În evaluare te vezi, iar asta te va ajuta să înțelegi și să te înțelegi.

Vrei să te cunoști? Există instrumente pentru asta. Cere un Raport de evaluare!

Cum se realizează și cât costă?

Evaluarea psihologică se poate realiza la cerere, sau ca prim pas într-un proces terapeutic (consiliere psihologică sau psihoterapie).

În ambele situații, se desfășoară în 4 etape:

  1. se stabilește ce obiectiv are evaluarea (sesiune 60 min.)
  2. parcurgerea de către client a chestionarelor validate științific adaptate obiectivului stabilit (individual, online, sau în cadrul unei sesiuni față în față, de la caz la caz)
  3. elaborarea de către psiholog a raportului de evaluare (3-5 zile)
  4. comunicarea rezultatelor și recomandărilor – Raport evaluare (sesiune 60 min.).

Din portofoliul de evaluări:

  • Evaluare clinică a personalității – cunoaștere de sine, profil psihologic
  • Inteligență emoțională – capacitate de cunoaștere a emoțiilor și a le folosi cu eficiență 
  • Evaluare aptitudinală – identificarea punctelor forte aptitudinale
  • Evaluarea stilului de leadership
  • Orientare profesională – optimizarea carierei
  • Stare de bine – identificarea zonelor de stres și a zonelor de echilibrare, sunt câteva exemple. 

În prețul serviciului sunt incluse accesul securizat în platformele de evaluare, sesiunile de consiliere pre și post-evaluare și raportul de evaluare cu recomandări.

Costul pornește de la 250 lei și crește în funcție de tipurile de evaluări conținute la cel mult 599 lei (full-profile).

Specific clienților corporate realizăm evaluari de grup în context organizațional – leadership, personalitate, tip motivație, stil de lucru, adaptate nevoilor clientului.

Solicitați o sesiune de consultanță gratuită!

psiholog Maria Cristina Călin, specializat în Psihologie Clinică, Consiliere psihologică-evaluarea și consilierea experiențială a copilului, adultului, cuplului și familiei

Recomandă unui prieten!