Consiliere Psihologică

Consilierea psihologică este dedicată acelor momente din viața ta în care simți nevoia de susținere din partea cuiva în rezolvarea unei situații.

Mai puțin profundă decât psihoterapia și cu o durată mai scurtă, ea adresează punctual o situație de viață, fie ea un conflict între parteneri, la locul de muncă, ori cu familia, îmbunătățirea stării de bine, dezvoltarea unor abilități asemenea celor de comunicare, relaționare ori gestionare a emoțiilor. 

Pentru cine este consilierea psihologică?

E ca și cum ai întreba dacă drumul vieții ar fi mai ușor în caz că îți cunoști și îți re-cunoști emoțiile. Ce zici, ar fi?

Dar dacă ai avea alături de tine, la nevoie, un ghid care să te ajute să te orientezi în furtună sau să deschizi calea către orizonturi mai luminoase, sau să te ajute să-ți echipezi vaporul și să desenați o hartă ușor de urmărit? Ți-ar fi oare mai bine?

Suntem oameni. Cu toții avem provocări în viață și cu toții trăim momente de furtună. Suntem învățați să fim puternici, însă uneori nu ne este foarte clar ce înseamnă să fii cu adevărat puternic sau care este super-puterea noastră. Și uneori… ne pierdem “puterea” sau o cedăm pur și simplu altora, împuținându-ne. 

Dacă te afli într-un astfel de moment, dacă simți că poți să ai mai mult de la viață dar nu știi cum, programează-ți o sesiune inițială de consiliere psihologică, vino cu provocarea ta și deschidem drumul.

Nu trebuie să navighezi în cerc până rămâi fără combustibil. În orice furtună se poate găsi un val care să ajute la risipirea ceții! 

Investiția?

În primul rând, este nevoie să investești o oră din timpul tău. Și da, știu că atunci când te prinde furtuna (de gânduri, de emoții, de acțiuni), e un pas important să “rupi” o oră. Fă această investiție!

Financiar, investiția în sesiunea inițială de consiliere psihologică este de doar 250 lei. Include: evaluarea situației, stabilirea obiectivelor și a nevoilor terapeutice.

În funcție de provocarea ta de moment, de complexitate dar și de scopurile finale pe care ni le propunem ca temă de lucru, procesul de consiliere poate necesita mai multe ședințe. Aceasta vom stabili și programa împreună, iar pentru ele vom aplica un discount între 10 și 25%, în funcție de numărul lor și frecvența de plată aleasă.

Dacă vrei să ieși din cerc, dacă simți presiunea unui moment sau simți că starea ta are nevoie de un plus de energie, fă rost de o oră și hai să ne vedem!

Fericirea este naturală!

psiholog Maria Cristina Călin, practician Consiliere psihologică-evaluarea și consilierea experiențială a copilului, adultului, cuplului și familiei

Recomandă unui prieten!